Red mijn ziel vooral…

…maar ook mijn mooie lichaam, zong Gentse trots Gorki ooit. Maar allez, die band heeft niets met deze blog te maken. Dit gaat over Gnarls Barkley, het neo-soul bandje van multi-instrumentalist Danger Mouse (best fraaie namen waar meneer mee samenwerkt, overigens) en Cee-Lo Green, de man met een van de meest bijzondere soulstemmen van de afgelopen decennia. Wereldwijd bekend van Crazy, en in iets mindere mate van Who’s Gonna Save My Soul, de derde single van hun tweede plaat. Prachtige song, en hun beste clip tot nu toe, met een man die het adagium ‘je hart verliezen’ wel heel letterlijk neemt. Check de video hieronder. Nooit geweten dat een stronk broccoli er zo aandoenlijk uit kon zien, trouwens (op 2.25). 

Advertenties

2 Reacties

  1. Jappie! Doorzettingsvermogen! Strength! De beuk erin! Doorschrijven, nakende stront, om maar eens met ome Johny te spreken!

  2. […] kunst luistert dit jaar, zorg dan dat het Dark Night Of The Soul is: het nieuwe project van Danger Mouse en de band Sparklehorse, met medewerking van onder meer Iggy Pop, Julian Casablancas (The Strokes), […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: