Fijn familiekiekje

Vooral mevrouw haar miskraam staat er gekleurd op. Oftewel: de basisles ‘Hoe mythificeer ik de dood op een gruwelijke manier’. En daarin is het natuurlijk van groot belang dat zoonlief ook ook even met mama’s miskraam op de foto gaat. En om het af te maken zetten we de wangeboorte nog even een kek hoedje op, dacht moeder. Geef uw commentaar hieronder, ik heb geen woorden meer.

miscariage1miscarriage3miscarriage5miscarriage9

Advertenties

12 Reacties

 1. Ik verwachtte een ietwat andere foto-setting bij de omschrijving “familiekiekje”. Dit maakte enige maag-oprispingen los, waardoor ik bijna nog een keer kon genieten van de Maggi Kerrie-Prei schotel. Ik weet niet wat deze mensen bezield om zulke foto’s te maken, kan me niet voorstellen dat dit bijdraagt aan een beter verwerkingsproces.

  Blech!

 2. Als ’t niet zo intens sneu was, zou ik er zelfs om kunnen lachen… (dat roze, zelfgehaakte(?) hoedje!)

  Trouwen, Maggi Kerrie-Prei schotel roept bij mij dezelfde gevoelens op.

 3. How bizar! :-O

 4. Ach ja de een vilt zijn kat om een er een handtas van te maken, de ander doet dit.

 5. Kekke muts! Weet iemand waar je die kunt kopen?
  H&M?

 6. Bij sommige Chinese restaurants hangen ze in rijen van vijf voor het raam.

 7. Alleen domme, respectloze mensen zetten reacties zoals jullie neer. Iedereen mag alles op internet zetten, maar iets wat niet bespreekbaar is, zoals je kindje verliezen veel te vroeg, dat mag niet. Ik ben zelf mijn zoontje verloren bij de 15 weken en hij was het mooiste wat er was in mijn leven. Geen gezonde roze blakende baby, maar wel van mij!!!!
  Het is goed voor de verwerking om je kindje te zien. Sterker nog, zelf bij een hele vroege miskraam is het voor de verwerking beter.
  Die domme opmerkingen van hier, jullie weten niet waar je het over hebt en hopelijk zullen jullie het ook nooit weten, want geloof me, het is verschrikkelijk om je kindje ( hoe klein ook) af te moeten geven!!!!

 8. echt heel ziek schaam je om zo iets op internet te zeggen MAAK mensen niet in onnodig in de war of bezorgd

 9. Heel verdrietig voor de ouders. Maar ik vind toch wel dat het voor de andere kinderen niet goed is dit zo te zien.

 10. Serieus, meneer Harskamp, ik ben helemaal pro gekkies belachelijk maken. Niks zo leuk als een uurtje gniffelen om wat die gekke mensen nou weer op het wereld wijde web posten. Wat deze foto’s betreft, dat je ze als ouders wil maken, prima. Dat je het andere kind wil op introduceren met het te vroeg geboren kindje is discutabel. Ze op internet gooien is bepaald niet slim. Maar dat jij er op zo’n verschrikkelijk ongepaste manier mee omgaat, maakt je een klootzak van de bovenste plank. Respectloze zak met gras dat je er rondloopt

 11. Ik heb zelf een doodgeboren kindje gekregen met 20 weken (een half jaar geleden dus nog redelijk vers) ik heb geen hoedje gehaakt, geen foto’s gemaakt en al helemaal mijn zoon er niet bijgehaald. Iedereen zijn ding natuurlijk, maar ik heb hardop gelachen toen ik de foto’s en vooral het commentaar zag….Het geheel heeft inderdaad een theatrale uitstraling, het enige trieste hierin is dat deze dramaqueen haar twee andere kinderen meesleurt in haar zwelgjes gedrag.

 12. of je dit wel of niet zelf mee hebt gemaakt, jullie moeten je kapot schamen zulke reactie’s te geven! als je het er niet mee eens bent hoe deze arme mensen hun verdriet tonen, delen of door maken dan zwijg je!!! het is aan hun! stelletje asociale imbecielen dat jullie er zijn! heb resprect voor deze mensen en hun verlies in gods naam!!! geen goed woord heb ik meer voor jullie over!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: