Hey, has anybody seen Mike Rotch lately?

13456-TheSimpsons-jigsawsSimpsons-freaks zijn er veel. Sommigen schrijven er af en toe een blog over, anderen gaan zo ver dat ze hun halve sociale leven opgeven om een fansite te bouwen waarop werkelijk élke trivialiteit (van geniaal via gewoon leuk naar spitsvondig tot dóódsaai) omtrent Amerika’s most famous cartoon family uit de doeken wordt gedaan. Zoals op The Simpsons Archive, een site waarop een of andere gek onder meer álle saxofoonsolo’s die Lisa Simpson 20 seizoenen lang zo nu en dan in een aflevering speelt fonetisch heeft uitgeschreven. Zoek een baan, denk je dan. Bijzonder grappig is de lijst Phone Calls To Moe’s: een lijst met alle fake telefoontjes die Bart Simpson door de jaren heen pleegde met Moe Szyslak, loner en kroegbaas van Springfield, waar de serie zich afspeelt. Dat gaat altijd als volgt: Bart belt de zich van geen kwaad bewust zijnde Moe en vraagt naar mensen met namen als Amanda Huggenkiss, Mike Rotch, Oliver Clothesoff, Ivana Tinkle, Seymour Butz, Hugh Jazz, Anita Bath en Heywood U. Cuddleme. Spreek ze uit, en u snapt ’t wel. Hierrr de volledige lijst, tezamen met de grootste bak Simpsons-zin en -onzin die er te vinden is.

Advertenties

2 Reacties

  1. laat ik dan hier dan ter aanvulling een zinvolle linktip plempen.

    http://www.wtso.net

    Alle, maar dan ook alle afleveringen zijn hier terug te kopen. Handig gerangschikt op sezoen en aflevering. Plus de laatste uitzendingen die hier nog niet eens t zien wijn geweest.

  2. […] afvraagt: welke sterveling heeft hier iets aan? Zie Nic Cage as everyone zes blogs hieronder, of deze hier. Ene Michael Deal is ook een paar jaar van zijn leven kwijt die hij nooit meer terugkrijgt. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: